• Calendar9:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.
  • 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.

WEBGRECO

Ευχαριστούμε την εταιρεία WEBGRECO (Διαδίκτυο - Γραφικά - Προώθηση), για την υποστήριξη προς τον σύλλογό μας!

Η WEBGRECO με έδρα την Μυτιλήνη, από 2010 δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων και διαδικτυακών υπηρεσιών, γραφικών τεχνών καθώς και άλλων προωθητικών ενεργειών. Με πελατολόγιο στην Λέσβο, Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό έχει ως κυρίως μέλημα την δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας, προσφέροντας στους πελάτες της εταιρείας, ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, πάντα σε συνάρτηση με την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και την ιδανική τιμή.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2251300353

Ιστοσελίδα: webgreco.com

Share Post

Στηρίξτε την προσπάθειά μας!

 

Για την επιτυχή υλοποίηση των καθορισμένων στόχων του συλλόγου μας, θέτουμε στη κρίση σας τη προοπτική οποιασδήποτε μορφής ενίσχυση:

Προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Κάλυψη εξόδων μετακίνησης κ.α.

 

Κάνοντας μια δωρεά μέσω Web Banking στον παρακάτω λογαριασμό, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR-34 0171 3550 0063 5514 5952 381, ( μετά την ολοκλήρωση της δωρεάς παρακαλούμε όπως καλέστε στον αριθμό 690 912 5286, για την έκδοση και την αποστολή της απόδειξης της δωρεάς). 

Επιπλέον, κρίνεται σκόπιμη η δημιουργία δικτύου εθελοντών όλων των συναφών ειδικοτήτων (γυμναστών, κοινωνιολόγων, ψυχολόγων, διατροφολόγων, εργοθεραπευτών κ.α.) προκειμένου για την στήριξη της προσπάθειας. 

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούμε όποιος επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά, είτε να προσέρχεται στην διεύθυνση : Σκαμανδρίου και Πεσμαζόγλου Αλέκου 1, Εντός Δημοτικού Γυμναστηρίου, Α-4 ,Μυτιλήνη Λέσβου, Τ.Κ. 81100, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο τηλ. επικ. 6909125286, προκειμένου να μας δηλώσει τα στοιχεία του και την ιδιότητα του, είτε εναλλακτικά να αποστείλει τα σχετικά στοιχεία στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του συλλόγου: axtida_aigaiou@yahoo.com  

 

Δώστε μας τη δύναμη να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο!

 

 

Η έλλειψη ύπαρξης ενός αθλητικού συλλόγου στο νησί μας, που απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα με ειδικές ανάγκες, δημιούργησε την αναγκαιότητα ίδρυσης ενός σωματείου προσαρμοσμένων αθλημάτων...

 
Περισσότερα Continue Reading

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Εισάγετε τα παραπάνω

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣDouble Down
  • Map Marker

    Μυτιλήνη / Λέσβος

  • Email

    axtida_aigaiou@yahoo.com

  • Phone

    +30 690 912 52 86